Saturday, August 4, 2012

Bercuti ke Bandung PART V


seawal jam 6 pg teksi dh dtg menjemput kami di hotel.. kat sini jam 6 pg pun dah cerah... Kami sampai ke Bandara Hussien Sasteranegara Bandong jam 6.15 pg

Sempat lg berposing sblum masuk ke terminal

membayar airport tax 75,000 ribu tiap seorang

 
menunggu kaunter imigration di buka


masa ni a ku dh x bnyak snap gmbar sebb dh terlalu penat..  aku nak taip pun dah x larat heheh

Aku dan Leez
 Aku dan ashbern yg x lepas lepas dgn ipad dia tuh...

  Di sebabkan aku jer yg asik jaga anak..so dlm fligh balik ni.. aku sih ashbern lak jaga anak... huihuiii

 Tapi 10 menet jer dia jaga.. lps tu aku yag take over balik....


Percutian kali ni agak menyeronookan tapi x puas sebb x dapat pergi melawat ke tempat2 menarik yang lain.. pertama mungkin sebab bercuti bersama bayi aku yg baru jer 2 bulan... kedua pulak Leex membawa kedua orag tuanya.. org tua2 manalah nak berjalan jer kan.... yang ketiga sebab bulan puasa.. dan yang ke empatya sebab bawak ongkos ngak berapa rameii.. hahah..

Belum abis niehh.. Tunggu Entry seterusnya.. Tips Tips Bercuti Ke bandung...


LAGI CERITA PASAL BANDUNG :

Bercuti Ke Bandung PART 1
Bercuti Ke Bandung PART II
Bercuti Ke Bandung PART III
Bercuti Ke Bandung PART IV
Bercuti Ke Bandung PART V
Tips Bercuti & Tempat Menarik Di Bandung

2 comments:

  1. Assalamu'alaikum. Salam tuk yang punya blog ini. Tuk yang mau bercuti ke bandung bisa coba layanan dari MalaysiaBandung.com, harganya murah dan pemandunya ramah pula. Tolong untuk ditampilkan ya kakak komentarnya

    ReplyDelete

  2. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


    ReplyDelete

Terima Kasih Yang Sudi Singgah....

 

Copyright © 2011 Reserved to Hanna Si Merah Jambu Design with love by CikBulat