Friday, May 6, 2011

Foundation Stick Crystalline By Giffarine

Sebenarnya dah lama dah nak share tapi x berkesempatan, Foundation Stick ni sangat la bestnya.. sebelum ni guna pakai sendiri saja, tapi bila ramai yang tegur so Hanna akan share dengan semua betapa bestnya Foundation stick ni.
Inilah rupanya foundation stiknya. Hanya berharga RM29.00 tapi sesangat la bestnya. Kalau  nak boleh contact Hanna yer.


 Di datangkan dalam 7 tone warna. Meh Hanna cadangkan code yang sesuai dgn kulit uolls ya.

Untuk Kulit yang putih - putih cina FS31
Untuk Kulit yang putih - putih kuning FS32
Untuk Kulit yang sederhana putih to Medium - putih kuning FS33
Untuk Kulit yang Medium to sederhana gelap FS34
Untuk Kulit gelap FS37
Untuk shading FS35
Untuk highlight FS36

Tapi Hanna selalu guna FS33 & FS34
Contoh FS33 yang Hanna gunakan untuk customer adalah macam kat bawah ni :



  Yang kat bawah ni pun guna FS33




Yang kat bawah ni pula Hanna guna FS33 blend sket dgn FS34



Gambar kat bawah ni pulak masa Hanna & Leez mekapkan team cheerleading untuk opis kami. 100% Giffarine. Code yang di gunakan adalah FS33 & FS34. Untuk Compact powder  pula Hanna guna Giffarine Compact Foundation Code C2.

Foundation stick ni sangat sesuai untuk gi keje..jenjalan.. mekap-mekap. Ianya tak terasa tebal pon bahkan kulit nampak flawless gitu. Kalu nak best lagi pakai pula dengan compact powder Giffarine RM28 sahaja. Kalu nak tau lagi tip tips boleh contact Hanna yer.

4 comments:

  1. kalu saya nak7 btg blh v brape

    ReplyDelete
  2. salam hanna... sy berminat nak cuba foundation stick ni. mcm mana nak order yer?

    ReplyDelete
  3. Salam Siti, order dari Hanna pun boleh .. atau pergi je mana2 butik giffarine...
    boleh sms Hanna utk dapatkan harga ahli ya 017-2437857

    ReplyDelete
  4. salam hanna, mohon tumpang promote foudation stick nie boley?
    saya pon ada jual jugak... sapa2 nak boley whatsapp sy di nombor 016-9534301 (whatsapp only) kalau beli banyak boley counting dgn harga borong.. lagi murah...

    ReplyDelete

Terima Kasih Yang Sudi Singgah....

 

Copyright © 2011 Reserved to Hanna Si Merah Jambu Design with love by CikBulat